Over Stichting 024 Sport

Stichting 024 Sport is de organisatie achter The Night Run Festival, Eiland Run, Bruggenloop Nijmegen en City Trail Nijmegen. In samenwerking met Cultuurfonds Rijk van Nijmegen, Agency-X en City Bootcamp is daar in 2019 een vijfde evenement bijgekomen: De Kaaisjouwer Run.

Insteek van elk evenement is een sportief uitje, waar gezelligheid, sfeer en het genieten van de stad Nijmegen centraal staat. Met gevarieerde afstanden en unieke concepten stimuleren wij sportdeelname op een laagdrempelige wijze. De mooie routes en gave locaties geven elk evenement een aantrekkingskracht van ver uit de regio.

Met ons enthousiaste team vrijwilligers streeft Stichting 024 Sport naar een fantastische hardloopbeleving voor elke loper. Van beginner tot de meer ervaren loper, van jong tot oud. Met de diversiteit van de evenementen, voor ieder wat wils. Met onze creativiteit blijven we vernieuwen en proberen wij deelnemers elke keer weer positief te verrassen.

Wij hechten veel waarde aan het sociale aspect. Wij stimuleren deelname als team met vrienden, familie en collega’s. Bij de finish is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. Met de mix van hardlopen, muziek, eten en drinken is deelname aan de evenementen van Stichting 024 Sport meer dan alleen een hardloopwedstrijd.

Onder de noemer ‘024 Running Series’ dagen wij iedereen uit om gedurende het jaar deel te nemen aan onze evenementen. Met het verzorgen van parcoursverkenningen en clinics helpen wij onze deelnemers graag verder om goed voorbereid aan de start staan.

Wij nodigen je graag uit om jouw hardloopbeleving samen met ons te delen!

Stichting 024 Sport

Evenementen
+
Deelnemers
+
Vrijwilligers

Partners