contact

Leuk dat je meedoet! Als je een vraag hebt over jouw deelname en je hier geen antwoord op kan vinden, zien wij graag uw reactie per mail tegemoet op info@024sport.nl of onderstaand contactformulier.

Zonder vrijwilligers is het organiseren van deze evenementen niet mogelijk. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Erg fijn dat jij een steentje wil bijdragen!

Lijkt het je leuk om een dag deel uit te maken van het organisatieteam en hiermee een gratis ticket te verdienen? Of wil je met de vereniging een mooie vergoeding verdienen voor de clubkas?

Neem voor meer informatie contact op via info@024sport.nl of onderstaand contactformulier.

We staan je graag te woord om meer te vertellen over onze evenementen. Als verslaggever ben je daarnaast van harte welkom om de ‘024 Running Series’ zelf te komen ervaren en hiervan verslag te doen.

Stuur een e-mail naar info@024sport.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Wij denken graag mee naar de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@024sport.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens de evenementen zijn elk jaar diverse fotografen aanwezig die op eigen initiatief foto’s maken. Hierin is iedereen, amateur of professioneel, uiteraard vrij om dit te doen. Belangrijkste aandachtspunt is om de veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers in acht te nemen en voldoende afstand te bewaren en niemand te hinderen.

Heb jij mooie foto’s gemaakt en wil je die met ons delen? Stuur het materiaal dan naar: info@024sport.nl.

gegevens

Stichting 024 Sport
Bronsgeeststraat 6
6541 ZL Nijmegen
(geen bezoekadres)

E: info@024sport.nl

IBAN: NL72RABO0152567828
BIC: RABONL2U

KvK-nummer: 59998288
BTW-nummer: NL00853725172B01

algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Partners