City trail Nijmegen 2018

Zondagochtend 4 November | 10:00 uur Honigcomplex, Nijmegen

Ontdek de pracht van de stad met deze unieke Urban Running Experience! Rennend door hartje Nijmegen, met passages door markante gebouwen, mooie parken en allerlei verborgen schatten van de stad. Zondagochtend 4 november klinkt tussen 10 en 11 uur het startschot op het Honigcomplex. Een prachtige uitvalsbasis voor dit avontuurlijke urban running event. Ontdek de oudste stad van Nederland met City Trail Nijmegen! 

Het Parcours

De avontuurlijke stadsroute van de City Trail begint bij het Honigcomplex. Lopend door de voormalige soepfabriek begin je aan het uitdagende parcours met diverse bijzondere passages. Van het Valkhofpark tot het Kronenburgerpark en van de Waalhaven tot de oude stadsmuur. Tijdens het hardlopen zul je op plekken komen, waar je nog nooit eerder bent geweest! Een tipje van de sluier: een afwisselend parcours, met pittige klimmetjes, trappetjes op en trappetjes af. Zowel binnen als buiten! Laat je verrassen en ga de uitdaging van de City Trail Nijmegen aan.

Benieuwd naar het gehele parcours? Op zondagochtend 4 november ervaar je deze prachtige urban running route! Het parcours wordt vooraf niet bekend gemaakt en blijft voor iedereen een verrassing. Via Facebook zullen de passages door allerlei markante locaties bekend worden gemaakt. Hou onze Facebook-pagina goed in de gaten!

De afstand is circa 10 kilometer. Er is een tijdsklok aanwezig, maar je tijd wordt niet geregistreerd. De City Trail heeft geen wedstrijdelement, de insteek is dat je Nijmegen op een unieke manier ontdekt en vooral veel plezier beleeft bij deze ontdekkingsreis door de stad!

het programma

09:00 uur |  Start/finish terrein open 
10:00 uur |  Start 10 kilometer – startgroep 1
10:15 uur |  Start 10 kilometer – startgroep 2
10:30 uur |  Start 10 kilometer – startgroep 3
10:45 uur |  Start 10 kilometer – startgroep 4
11:00 uur |  Start 10 kilometer – startgroep 5
Onder voorbehoud van wijzigingen

Bij de finish staat er voor de lopers een kom warme soep klaar en kun je heerlijk napraten onder het genot van muziek, eten en drinken! Net als bij The Night Run Festival en Eiland Run staan gezelligheid, sfeer en het genieten van de stad Nijmegen centraal!

impressie

tickets

regular ticket

 • Startnummer met naam
 • Uitdagend parcours van ca 10km
 • Bijzondere passages door allerlei markante (indoor)locaties
 • Heerlijke kom soep na afloop
 • Kledinginname
 • Drank- en verzorgingspost
 • Gratis trainingsschema
 • Vouchers voor oa Dagje Wellness

19,50€

+3€ >31AUG

UPGRADES

bronze ticket + 2€

 • Regular Ticket
 • Startpakket thuisgestuurd

silver ticket +5€

 • Regular Ticket
 • Startpakket thuisgestuurd
 • Medaille

gold ticket +25€

 • Regular Ticket
 • Startpakket thuisgestuurd
 • Medaille
 • T-shirt City Trail Nijmegen

team ticket

 • Tickets naar keuze ('Regular', 'Bronze', 'Silver' of 'Gold')
 • Teams vanaf 5 personen
 • Teamnaam op startnummer
 • Teamfoto
 • Teamkorting en extra consumptiemunten!

> 19,50€ P.P.

+3€ >31AUG

024 season ticket

 • Deelname aan The Night Run Festival, Eiland Run, Bruggenloop en de City Trail Nijmegen
 • Tickets naar keuze ('Regular', 'Bronze', 'Silver' of 'Gold')
 • Pre-sale korting van minimaal 20 euro!

>56,84€

SAVE 28%

TICKETinfO

 • Hoe eerder je inschrijft, hoe lager de kosten zijn. Ook door deelname als team of aan meerdere runs zijn de kosten lager.
 • Tot en met woensdag 31 augustus 2018 profiteer je van de early-bird tarieven. Hierna zal het inschrijfgeld worden verhoogd met € 3,-.
 • Upgrades zoals de 'Bronze', 'Silver', 'Gold' en 'Team Tickets' zijn beschikbaar tot uiterlijk zondag 4 oktober 2018.

Faq

Als Stichting 024 Sport hanteren wij een aantal richtlijnen en voorwaarden waarmee je akkoord gaat als je je inschrijft.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Jammer dat je niet kunt deelnemen! Helaas is restitutie van het inschrijfgeld of het verplaatsen van tickets naar een ander evenement niet mogelijk.

Indien er uiterlijk 4 weken voorafgaand van het evenement wordt geannuleerd geven wij 50% korting op een volgende inschrijving van een evenement naar keuze. Het geannuleerde ticket komt hierbij te vervallen. Deelnemers met een ‘024 Season Ticket’ ontvangen bij annulering een extra ticket voor een evenement naar keuze (t.w.v. bedrag geannuleerde ticket).

Er is ook de mogelijkheid om het startpakket kosteloos over te dragen aan een andere loper.

Stuur een mail naar info@024sport.nl met uw voorkeur.

Voor bedrijven is er de mogelijkheid om als team mee te doen. Een team bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 50 personen. Deelname met meerdere teams is ook mogelijk.

Er zijn speciale deelnamepakketten voor een geheel verzorgde deelname aan de City Trail Nijmegen inclusief medaille, t-shirt, teamfoto, deelname teamklassement, consumpties, mogelijkheid voor massage, vermelding website/speaker en een gepersonaliseerd startnummer met bedrukking van de bedrijfsnaam.

Selecteer op de tickets-pagina ‘Team Ticket’ voor deze speciale deelnamepakketten. Vermelde prijzen inclusief 6% BTW. Een ‘Team Ticket‘ kan tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het evenement worden besteld.

Openbaar vervoer
Het Honigcomplex is op 15 minuten loopafstand verwijderd van Centraal Station Nijmegen. Stap hier dus uit als je met de trein of bus komt. Plan je looproute met Google Maps.

Auto
– Invoeren in navigatiesysteem: ‘Waalbandijk 20, Nijmegen’
– Laatste stuk gele verkeersborden ‘Honigcomplex’ volgen
– Gratis parkeren algemene parkeerplaats ‘Honigcomplex

Fiets
Gelegen aan de snelfietsroute Nijmegen – Beuningen. Maak gebruik van de aanwezige fietsenstalling.

Bij de finish wacht voor elke deelnemer een heerlijke kom soep! 

Mogelijkheden voor koffie, thee, fris en belegde broodjes aanwezig.

Bekijk hier onze contactpagina.

EHBO-post aanwezig op start/finish terrein en mobiele hulpverleners langs de route.

Na het afronden van je bestelling ontvang je per mail de door jouw bestelde e-ticket(s). Via ‘Mijn Account’ kan je de bestelde e-tickets ook altijd inzien.

Op vertoon van het e-ticket kunnen deelnemers met een ‘Regular Ticket‘ het startpakket ophalen.

De e-tickets kunnen kosteloos worden overgedragen aan andere lopers.

Tijdens de City Trail Nijmegen zullen foto’s en video’s gemaakt worden. In de dagen na het evenement tref je deze op onze Facebook.

Heb je een gave foto en/of video gemaakt, deel deze via social media met alle City Trailers via #CityTrail024

Er is een kledinginname aanwezig in de tenten van Run2Day Nijmegen, waar je gratis en bewaakt je kleding of tassen kan achterlaten. 

Bij inname ontvang je een bagagelabel. Bevestig het label op het startnummer, zodat je na de finish je spullen weer kunt ophalen. We verzoeken iedereen zijn/haar spullen voor 14:00 uur op te halen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Hoe eerder je inschrijft, hoe lager de kosten zijn. Ook door deelname als team of aan meerdere runs zijn de kosten lager.
Bekijk de tickets-pagina voor de actuele tarieven.

Schrijf je in voor meerdere runs en profiteer van extra kortingen!
– Schrijf je in voor 2 runs – 5% korting
– Schrijf je in voor 3 runs- 10% korting
– Schrijf je in voor 4 runs- 15% korting

Met een ‘024 Season Ticket‘ in de pre-sale kan de totale korting oplopen tot maar liefst 28% in vergelijking met ‘Regular Tickets‘ in de laatste fase.

De kortingen worden automatisch verrekend. Je komt alleen in aanmerking voor de kortingen als er in één keer voor meerdere runs tegelijkertijd wordt ingeschreven.

Bekijk hier de locatie van de City Trail Nijmegen.


Wil jij ook deze gave medaille?
Kies voor een ‘Silver’ of ‘Gold Ticket‘ op de tickets-pagina. Een ‘Silver’ of ‘Gold Ticket‘ inclusief medaille kan tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het evenement worden besteld.

Deelnemers met een ‘Silver’ of ‘Gold Ticket’ ontvangen de medaille na afloop bij de finish.

Deelnemers met een ‘Regular’ of ‘Bronze Ticket’ kunnen, indien nog voorradig, na afloop een medaille kopen á € 4,50.

De minimale leeftijd voor deelname aan de City Trail Nijmegen is 12 jaar.

Tijdens het evenement kan er voor de consumpties worden betaald met onze eigen consumptiemunten. Via de tickets-pagina kan je bij de inschrijving munten bestellen tot uiterlijk 10 dagen voor het evenement.

Niet ingeleverde munten blijven geldig voor andere evenementen van Stichting 024 Sport.

Voor alle deelnemers die zich uiterlijk 4 weken van te voren inschrijven is er een gepersonaliseerd startnummer met eigen naam.

Voor deelnemers met een ‘Team Ticket‘ staat de bedrijfsnaam of teamnaam op het startnummer gedrukt.

Er is geen gelegenheid om je om te kleden. Wij raden aan om van te voren al om te kleden en je tas en eventuele andere kleding achter te laten bij de kledinginname.

De organisatie van de City Trail Nijmegen is in handen van Stichting 024 Sport. Lees hier meer over Stichting 024 Sport. 

Je kan het startpakket kosteloos overdragen aan een andere loper. Stuur hiervoor een mail naar info@024sport.nl.

Wil je voor of na de wedstrijd blijven overnachten? Boek dan een kamer in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Wanneer je een kamer boekt via valknijmegen.nl/acties/code/nmgsport024, profiteer je gedurende het gehele jaar van kortingstarieven. Wanneer je deze link gebruikt, zie je direct de beschikbaarheid en de daarbij behorende prijzen.

Er is geen parcoursverkenning voor de City Trail Nijmegen. Het parcours wordt vooraf niet bekend gemaakt en blijft voor iedereen een verrassing. 

Er is geen prijsuitreiking bij de City Trail Nijmegen. 

De City Trail heeft geen wedstrijdelement, de insteek is dat je Nijmegen op een unieke manier ontdekt en vooral veel plezier beleeft bij deze ontdekkingsreis door de stad!

Op basis van het startnummer wordt iedereen ingedeeld in een startgroep. Om het kwartier zal er in kleinere groep worden gestart, zodat er meer ruimte is op het parcours en er minder snel oponthoud in in de smalle straten en passages door de gebouwen.

Start je liever in een latere startgroep? Het is geen probleem om in latere startgroep aan te sluiten bij je hardloopmaatje.

Wil jij je startpakket thuisgestuurd?
Kies voor een ‘Bronze‘, ‘Silver‘ of ‘Gold Ticket‘ op de tickets-pagina. Deze tickets kunnen tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het evenement worden besteld.

Deelnemers met een ‘Regular Ticket’ kunnen, op vertoon van het e-ticket,  het startpakket op de dag zelf ophalen bij de balie met uitgifte van startpakketten. 

Deelnemers met een ‘Regular Ticket’ uit de omgeving Nijmegen kunnen, op vertoon van het e-ticket, in de week voorafgaand aan het evenement het startpakket ophalen bij de Run2Day Nijmegen op de Van Schevichavenstraat 1a.

Oranje. Groen. Blauw. Roze. Elke startzone een andere kleur beachflags.

Om zoveel mogelijk ruimte te creëren op het parcours, graag aansluiten bij de startzone van uw verwachtte snelheid:

ORANJE: 15 á 19 kilometer per uur
GROEN: 13 á 15 kilometer per uur
BLAUW: 11 á 13 kilometer per uur
ROZE: 9 á 11 kilometer per uur

Kom met je vriendengroep, vereniging, club of collega’s naar de City Trail Nijmegen en vorm samen één team!

Een team bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 50 personen. Deelname met meerdere teams is ook mogelijk.

Er zijn speciale deelnamepakketten voor een geheel verzorgde deelname aan de City Trail Nijmegen inclusief medaille, teamfoto, consumpties en een gepersonaliseerd startnummer met bedrukking van de teamnaam.

Selecteer op de tickets-pagina ‘Team Ticket‘ voor deze speciale deelnamepakketten. Vermelde prijzen inclusief 6% BTW. Een ‘Team Ticket‘ kan tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het evenement worden besteld.

Er is een tijdsklok aanwezig, maar je tijd wordt niet geregistreerd. De City Trail heeft geen wedstrijdelement, de bedoeling is dat je Nijmegen op een unieke manier ontdekt en vooral veel plezier beleeft bij deze ontdekkingsreis door de stad.

Er zijn toiletten aanwezig op het start/finish-terrein.


Wil jij ook een t-shirt van de City Trail Nijmegen?
Kies voor een ‘Gold Ticket‘ op de tickets-pagina. Een ‘Gold Ticket‘ inclusief t-shirt kan tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het evenement worden besteld. 

Deelnemers met een ‘Gold Ticket’ kunnen het t-shirt op de dag zelf ophalen op vertoon van het e-ticket. T-shirts worden niet toe- of nagestuurd en kunnen alleen op de dag zelf worden afgehaald.

Deelnemers met een ‘Regular’, ‘Bronze‘ of ‘Silver Ticket’ kunnen, indien nog voorradig, na afloop het t-shirt kopen á € 20,-.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dankzij de running experts van Run2Day en Ysveld Fysio sta jij goed voorbereid aan de start! Lees hieronder wat ze voor jou zouden kunnen betekenen.

Training Running Crew Nijmegen
Elke woensdagavond, 19:00 uur. Running Crew Nijmegen vanaf Run2Day Nijmegen. Gratis training voor alle enthousiaste hardlopers van Nijmegen. Een gevarieerde training om jezelf te verbeteren maar vooral ook om te socializen! Kom je ook een keer meetrainen?
Startlocatie: Run2Day Nijmegen op de Van Schevichavenstraat 1a.

Compleet trainingsschema 
Wil jij fit aan de start staan? Zonder problemen de finish bereiken? Om je optimaal te kunnen voorbereiden heeft Ysveld Fysio voor zowel recreatieve als prestatiegerichte sporters een compleet trainingsschema opgesteld. Gedurende zes weken werk je aan je fysieke belastbaarheid en conditie om jouw doel te behalen. Met de nieuwsbrieven van Stichting 024 Sport in aanloop naar het evenement ontvang je het trainingsschema.

Adviesgesprek bij Ysveld Fysio
Heb je tijdens of na het lopen last van een (dreigende) blessure? Gedurende de voorbereiding op de City Trail Nijmegen is er de mogelijkheid om over specifieke blessures vragen te stellen aan een sportfysiotherapeut van Ysveld Fysio. Je kan kosteloos mondeling advies krijgen tijdens een adviesgesprek van 15 minuten. Een afspraak plan je makkelijk d.m.v. het invullen van het afspraakformulier. De adviesgesprekken zijn niet bedoeld voor patiënten die al in behandeling zijn of een second opinion willen.

Ysveld Fysio is gevestigd in Nijmegen Centrum, op het Radboud Sportcentrum Nijmegen, in de Grip Boulderhal Nijmegen en in Berg & Dal. Meer informatie via ysveldfysio.nl.

Hardloopclinics
De sportfysiotherapeuten van Ysveld Fysio verzorgen geregeld hardloopclinics met aandacht voor looptechniek en blessurepreventie. Er worden tips gegeven en oefeningen gedaan om kracht, stabiliteit en belastbaarheid te verbeteren. Op deze manier kun je blessures voorkomen en prestaties verbeteren. Volg de  Facebook-pagina van Ysveld Fysio voor de eerstvolgende hardloopclinic.

Gratis loopanalyse + € 15,- korting bij Run2Day
In het startpakket tref je een kortingsbon ter waarde van € 15,- en een gratis loopanalyse bij Run2Day NijmegenRun2Day Arnhem of Run2Day Apeldoorn. Verzilver deze bon en je kunt met goed aangemeten schoenen op pad! Ook voor de nieuwste hardloopkleding en accessoires ben je bij Run2Day op het juiste adres.

partners

024 Member

Mis niets en profiteer van onze speciale acties!