Blog

Bedrukte truien voor een sterk bedrijfsimago!

Werkt jouw bedrijf met mensen die vaak de baan op gaan? Zijn jouw medewerkers vaak bij klanten op bezoek? Vind je dat jouw personeel het visitekaartje van jouw bedrijf zou moeten zijn? Als je een volmondige “JA” antwoordde op minstens 1 van bovenstaande vragen, dan is Hurricane de partner in kleding die je zoekt. Zij bieden bedrijfskleding aan die geschikt zijn voor elke bedrijfstak. Of het nu gaat om een verkoper die de baan op moet of een medewerker die installaties uitvoert, op de website vind je zeker en vast geschikte kleding. Jouw medewerkers in uniforme en herkenbare kleding straalt professionaliteit uit.

Samenhorigheid binnen jouw organisatie

Een goed doel steunen met jouw organisatie of een boodschap uitdragen als groep, ook dat doe je in aangepaste kleding. Alle leden in dezelfde outfit zorgt voor herkenbaarheid en voor aanspreekbaarheid. Hurricane is ervan overtuigd dat kleding ervoor zorgt dat jouw organisatie de juiste boodschap kan uitstralen.

Extra aandacht voor jouw bedrijf

Truien laten bedrukken met jouw logo of slogan zorgt dan weer voor extra aandacht voor jouw bedrijf of organisatie. Mensen zien meteen wie daar aan de slag is en zullen sneller contact met je opnemen als ze iemand in jouw branche nodig hebben. Ze zagen namelijk jouw mensen aan het werk. Het is meer dan een goed idee om jouw bedrijf in de kijker te zetten tijdens de werkzaamheden, zo zorg jij ervoor dat jouw bedrijf met een minimale moeite naamsbekendheid en de professionele uitstraling geniet die het verdient.

Voor de fans aan de zijlijn

Heeft jouw sportclub een grote groep fans, dan is het toch fantastisch als ze allemaal in dezelfde kleding herkenbaar zijn als jullie fans. Truien laten bedrukken voor de fans is dan ook een uitstekend idee. Ze zijn talrijk herkenbaar en geven een boost aan elke sporter. Samen naar de overwinning in de kleuren van jouw sportclub!

Klein logo of grote opdruk

Of je nu kiest voor een klein logo of een grote opdruk met slogan of contactgegevens, bij Hurricane worden verschillende soorten druk aangeboden. Truien laten bedrukken via digitale transfers in full color of een zeefdruk van grotere ontwerpen, in ieder geval gebeurt de druk in-house. Hurricane is met zijn 30 jaar lange ervaring de partner bij uitstek om gepersonaliseerde kleding voor jouw bedrijf of organisatie te verwerken. Ook na de aankoop staan zij voor je klaar met onder andere eigen ontworpen wasvoorschriften aangepast aan het aangekochte artikel.

You might be interested in …